Tagdækning med tagpap

​Mit navn er ikke Lars Larsen, men jeg har et tilbud til dig, der er mindst lige så godt.

Min målsætning er, at levere et top kvalitetsprodukt, til en fornuftig pris, med de bedste materialer og den bedste rådgivning, mine 17 års erfaring som tagdækker, kan give.

Jeg startede i 1993 som tagdækker hos Industritag A/S i Vejle. De første ca. 5 år, havde jeg faktisk ikke noget med tagpap at gøre, men lavede udelukkende folie, hovedsageligt på industrihaller. Efterhånden som folien blev udfaset, på grund af den famøse PVC-afgift, blev mere og mere af produktionen lagt om, til de mere almindelige 2 lag tagpap.

Tagpappen har udviklet sig fra, at være noget der har med pap at gøre, til, at være et nutidigt vedligeholdelsesfrit produkt, som finder større og større anvendelse hos både industrien, og de private, som nu gerne vil have lavet specialdækninger, som shingles, plankedækninger og især, listedækninger, som er gået hen og blevet mit speciale.

​Men nok om produkterne, for nu sidder du jo nok og tænker, ja tak, men hvad koster det så. Ser du, det er derfor der er et faneblad, der hedder kontakt og hvis du klikker på det og udfylder det fornødne eller endnu bedre, ringer mig op, er jeg helt sikker på, at du vil finde ud af, at det er nogle yderst konkurrence dygtige priser jeg kan tilbyde.

Derudover, kan der blive ydet op til 15års forsikringsgaranti på alt fra produkter til udførelse.

Og husk – DEN DER IKKE FORLANGER KVALITET, ER SELV MED TIL AT AFSKAFFE DEN.

Horsensegnens Tagdækning